Bloggnorge.com // Muskat
Start blogg

Tilbake i Wien!

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet mandag 27. oktober , 2014 kl. 19:30

Så, etter et høyt uttrykt ønske fra min kjære tante, har jeg nå opprettet blogg.

Jeg har aldri hatt en blogg før, så dette kan bli spennende. Har allerede brukt en halvtime på å unngå inteteksisterende fallgruver i forbindelse med registrering og oppretting av nytt innlegg. Jeg skal liksom være en del av den tekniske generasjonen, men ærlig talt er jeg mer enn litt for mange jeg kjenner, på tvers av generasjoner! Helt ærlig sitter jeg nå og lurer på om jeg skal klare å legge ut dette innlegget på min egen blogg! Skulle ikke forundre meg om det heller kom opp som kommentar på noen andre sitt innlegg. Men, det skal vel litt til, går jeg ut ifra!

Så, hovedgrunnen til at jeg legger dette ut er, som sagt, på grunn av tante. Jeg var en måned i Wien i september, og hun syntes jeg tok litt for lite kontakt(beklager den). Etter litt spøk i en familiemiddag om å opprette en blogg, har jeg funnet ut at det kanskje ikke var en så dum idé. På denne måten kan alle som er interessert følge med. Óg slipper jeg å fortelle akkurat det samme i 5 forskjellige Facebook-chatter! Det finnes grenser for hvor mange måter man orker å omformulere en hendelse på! (Jeg er ikke en av dem som kopierer den samme samtalen til flere, nei.)

Men, som det står i tittelen, er jeg nå tilbake i Wien. (Skal være her i tre måneder denne gangen, med unntak av juletider.) Ankom flyplassen i 2-tiden i dag. Uten bagasje.

Ved mellomlandingen på flyplassen i Frankfurt, var det ikke tid til å få med kofferten på rett fly. Noe jeg fant ut etter nærmere en times venting ved bagasjebåndet. Ble litt stresset, men ble fort fornøyd, da jeg fant ut at i stedet for å måtte drasse den tunge kofferten etter meg over halve Wien, blir den nå levert på døra til leiligheten! Den burde faktisk være her hvert øyeblikk. Da er det for en gangs skyld verdt det å unnvære pysjamasbuksa litt lenger!

Dermed sitter jeg i leiligheten, med en billig flaske hvitvin (som ved et enormt tilfelle heter Muskat), frossenpizza, og sjokolade! I motsetning til Freia har Milka funnet ut hvordan man blander Oreo-kjeks i melkesjokolade. Den er faktisk veldig god! Leiligheten er veldig koslig. Så langt er det eneste jeg har å pirke på den enorme mengden gult, og at det ikke går an å justere høyden på kontorstolen. Til gjengjeld, derimot, står det en fin samling vinglass i skapet. Både champagne, massive rødvinsglass, hvitvinsglass og, til min store glede, cocktailglass! Dette, sammenlagt med den utrolig lave prisen på sprit, kan tyde på at dette bli noen flotte tre måneder!

Videre i løpet av oppholdet skal jeg prøve å holde bloggen oppdatert, ihvertfall et par ganger i uken. Og skal prøve å legge med bilder. Legger med ett par nå fra forrige opphold. Har ikke kommet langt nok til å ta noen idag!

Enjoy!

Schloss Schönbrunn

Schloss Schönbrunn

 

Te-cocktails og kaffe på menyen!

252

I nordtårnet av Stephansdom

 

Kommentarer

  1. Tante sier:

    HURRAH! *Klapper på lyst niesehode*
    Veldig bra, dette ser jeg frem til :-)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.