Bloggnorge.com // Muskat
Start blogg

Er fremdeles i livet!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 27. mars , 2015 kl. 16:20

Så var vi tilbake med skrivepulten …

Ikke at det gjør all verdens forskjell, er ikke så mye nytt å fortelle. Påsken er rett rundt hjørnet, og jeg har så vidt begynt å lete gatelangs etter butikker med smågodt, i stedet for å kjøpe haugevis av alt for søt, europeisk melkesjokolade. I dette øyeblikk skulle jeg ønske jeg hadde tenkt på det mens jeg fremdeles var hjemme. Er vel begrenset hvor mye jeg kunne dratt med meg i håndbagasjen, men likevel!

Ellers ser jeg frem til en uke ferie! Selv om jeg ikke gjør så mye her borte, blir det etter hvert slitsomt å bare møte opp til kurs noen få timer til dagen. Rutiner er vel og bra, men det blir alltid litt bedre når man er helt sikker på hva man får igjen for det. Selv om det tidligere var for å få tyskkunnskapene jeg trenger for utdanning, er ikke det like viktig lenger, ettersom jeg har bestemt meg for å vente enda litt lenger før jeg går tilbake til studiene. Å lære tysk er selvfølgelig noe jeg alltid kommer til å få bruk for, men nå er det litt lenger inn i fremtiden.

Men ikke bekymre dere for at jeg har utsatt studiene (igjen)! Jeg har heller bestemt meg for å prøve å bo her nede, i hvert fall en liten stund til (kanskje par et år eller no’), men så selvstendig som mulig. Leter etter diverse jobber rundt omkring, der mine tyskkunnskaper enten er gode nok, eller der de har bruk for engelsk, eller tilogmed norsk. Et par venner av meg har også hjulpet meg litt ved å sende diverse annonser til meg når de tilfeldigvis har kommet over dem på nettet. Foreløpig har jeg ikke hatt stort hell, men hvem vet! Alt kan endre seg på de neste to mnd. (Det er i det minste lov til å håpe.)

Ellers har jeg her et par bilder som det stadig mases på hjemmefra! Er ikke alltid jeg kommer på å ta bilder når jeg er ute, men det har nå blitt ett og to her og der!

032 044 054 055024 027 035 036

 

Bilde 1: Varm vårdag i Wien

Bilde 2 og 8: Prater (fornøyelsesparken) er åpen året rundt. På senhøsten er de aller fleste karusellene og bodene stengt, men de begynner så vidt å åpne igjen tidlig om våren. Innen mai er det aller meste av parken åpen.

Bilde 3: Mja, er vel ikke så mye å si …? Var et fint motiv?

Bilde 4: Stod opp tidlig en dag og bestemte meg for å ta en liten frokost ved Naschmarkt! Ikledd sommerjakke i strålende sol med «typisk Wiener-frokost», kan man trygt si det var en relativt perfekt start på dagen!

Bilde 5: Man ser denne typen bygninger rundt over alt her i byen. Akkurat denne er tatt rett rundt hjørnet fra Stephansdom.

Bilde 6: Rett utenfor t-banen ved Schottentor. Skiltet og trikkeholdeplassen er vel ikke helt i verdens gunstigste posisjon, men man kan fremdeles se hvor flott Votivkirken er. Universitetet i Wien er ikke med på bildet, men er rett til venstre fra der jeg står.

Bilde 7: Øl i parken, sigaretter og varmt nok vær til å sitte ute i gresset (uten å bli våt i baken) midt i mars! Er det rart jeg ikke føler for å flytte tilbake til Norge med det første?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.